Ideiglenes befogadókat keresünk!


Ideiglenes befogadókat keresünk!

Akár jövő héttől!
Nem csak megosztást kérünk, hanem azt, hogy gondold át!
Ha döntöttél, akkor jelentkezz!
Várjuk bemutatkozó leveled címmel, telefonos elérhetőséggel, amennyiben:
– nem okoz gondot egy idegen kutyus jelenléte a családban
– a férjeddel és mindenkivel átrágtad
– van energiád arra, ha esetleg az első néhány napban nehezen indul a beilleszkedés és tudod azt kezelni, nem okoz gondot szobatisztaságra tanítani egy esetlegesen problémásabb kutyust
– úgy érzed, hogy szeretetet és figyelmet tudsz adni egy kutyusnak
– nem okoz gondot, hogy orvoshoz kell járni vele oltássorozatra/műtétre (IV. kerület)
– a mopszok nem kerti kutyák, szeretnek a kertben felügyelni, jönni-menni, de akkor jelentkezz, ha a lakásban tudod tartani!
Az orvosi költségeket szervezetünk állja, amennyiben szükséged van segítségre, mindent rugalmasan tudunk kezelni. Igazi segítség az lenne, ha a szállításban is tudnál segíteni, ha orvoshoz kell menni, de természetesen ezekben is segítünk, ahogy tudunk.
Fuvarban segíteni tudó emberkék jelentkezését is várjuk (elsősorban Budapesten belüli megoldásokhoz).
Talán a csepeli mentés volt az egy, hogy kiskutyáink voltak, leginkább idősebb, leharcoltabb kutyusok életének sínre tétele a cél. Hozzánk kerülő vemhes kutyákat, amíg lehet, ivartalanítjuk, nem támogatjuk és felelőtlenségnek tartjuk az amúgy is sokszor öröklődő problémákkal rendelkező szaporítós, rossz körülmények közül származó kutyusok szaporítását ilyen módon is.
Saját kutyád ivaráról, jelleméről és körülményeidről küldj lényegretörő, de részletes bemutatkozót az info@mopszmentes.hu-ra vagy a hprjelentkezes@gmail.com-ra!
Mindannyian dolgozunk, van családunk, vannak saját kutyáink, nem mindig érünk rá, alkalmas vagy rá, vagy nem vagy alkalmas, döntöttél?
Minden más csak kifogás.
Köszönjük!