Mirkó hírek


Mirkó hírek

Ma volt Mirkó kontrollja és Joey varratszedése. Joey kapott antibiotikumot és pénteken vissza kell menni vele, mert köhög. Azért ma begyűjti a gyógyító napsugarakat is az idigazdival.
Gazdikeresőink albumát itt találhatjátok, a próbaidősöknek pedig hatalmas drukkokat kérünk: Facebook

Szombaton is vittük Mirkót kontrollra, vele Málnát is varratszedésre, aki kapott oltást is, féregtelenítőt.
Shifu is jött, ő is kaphatott oltást, majd megkezdte próbaidejét új gazdijelöltjeinél, ahol egy kutyapajtása is van. Az út nem volt zökkenőmentes, Shifu kipakolta a komplett bőséges reggelit, úgyhogy délutánra még egy nem tervezett kárpittisztítást is be kellett iktatni.
Málna lábán korábban volt egy seb, amit a nagy pocakkal való kódorgás idején szerezhetett, de korábbi sérülésnek tituláltuk, ami majd elmúlik. Természetesen vasárnapra belobbant neki, úgyhogy a befogadók vihették újra orvoshoz, ahol kapott rá antibiotikumot, és kitisztították neki. Remélhetőleg több probléma nem jön elő. A szemén lévő heget is jobban megvizsgálták szombaton, egy korábbi sérülés következtében begyulladhatott a szeme, és az írisz hozzá van tapadva a szaruhártyához. Szegény egyelőre gyógyuljon fel az őt ért traumákból, néhány hónap múlva lehet vele szemspecialistához is menni.
Következő feladat egy újabb vizeletvizsgálat lesz Po-nál, hogy lássuk, hogy javult-e a helyzet a húgykövesség témában.
Joey, Mirkó, Po várják a szuperebbnél szuperebb gazdijelölteket!