Hírek

Mazsola hírek! Mazsola MR vizsgálata után szinte csoda történt… Jelentkezett nálunk Szilvia, aki pár hónapra ugyan, de szeretne ideiglenes..

75 likes, 1 comments1 week ago

Suzy Balatonon nyaralva várja a végleges, szerető gazdijelölt jelentkezését! :) Zoltán jelentkezett kis családjával karöltve, hogy..

89 likes, 6 comments1 week ago

Állatvédőrség

19 likes, 3 comments2 weeks ago

Help the animals of the Greek wildfire 2018

Segítsünk ott, ahol szükség van! Figyelmesen böngésszétek az oldalt, hogy hogyan érdemes! <3 https://facebook.com/story.php?story_fbid=280083882724133&id=275333036532551

3 likes, 0 comments2 weeks ago

Mopsz Fajtamentés / Mopszokért Alapítvány / Hungarian Pug Rescue

Trinity és Lotti még mindig várják az igazi jelentkezését! info@mopszmentes.hu

30 likes, 0 comments3 weeks ago

BuzzFeed Animals

Mindig csodálkozunk, amikor azt látjuk egy szülő fintorogva húzza el a gyerekét (a barátságos!) kutyáktól, és ez egyre gyakoribb sajnos…

165 likes, 3 comments3 weeks ago

Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk a legjobb mopszos dokinéninknek: Dr. Németh Barbarának! <3 Még legalább annyi évet kívánunk,..

43 likes, 2 comments3 weeks ago

Dogmopolitan beszámoló :) Ahogy láthattátok szombaton vendégek voltunk az I. Dogmopolitan rendezvényen. A nagy melegre való tekintettel..

51 likes, 1 comments3 weeks ago

Mazsola hírek Sűrű hete volt Mazsolának, a vérlabor alapján nem derült fény a bajok forrására, így ahogy írtuk is korábban az MR..

49 likes, 2 comments3 weeks ago

Photos from Mopsz Fajtamentés / Mopszokért Alapítvány / Hungarian Pug Rescue's post

138 likes, 0 comments4 weeks ago

Drága Zozikánk! Kevés olyan tökéletes mopsz van mint Te vagy, mondjuk ezt így 200+ mopsz után. Okos vagy, játékos, de mégis figyelmes,..

277 likes, 18 comments4 weeks ago

Mazsola a morcos mopsz - 4 év körüli kan

Mazsola a morcos mopsz – 4 év körüli kan Az élet sajnos nem ismeri a létszámstopot, Gizmó után itt a következő lehetetlen küldetésünk,..

31 likes, 1 comments1 month ago

Suzy túl van az ivartalanításon <3 Az elmúlt hetek nagyon nehézre sikerültek, de a háttérben természetesen haladnak a dolgok ahogy..

47 likes, 0 comments1 month ago

Gizmó feladta Sajnos nagyon rossz hírrel kezdődik ez az amúgy sem épp könnyűnek tűnő hét: Gizmókánk a csupaszív, rozzant öregapónk..

19 likes, 43 comments1 month ago

Gizmó - 10 éves kan

Gizmó – 10 éves kan Megint egy rendkívül szomorú történet, de úgy igazán… Hol is kezdjük.. Szóval kaptunk egy levelet, hogy van..

19 likes, 6 comments1 month ago

Mopsz Fajtamentés / Mopszokért Alapítvány / Hungarian Pug Rescue

Muci és Mirha népszerűsége úgy látjuk töretlen, bár előbbi már gazdisodott, utóbbira pedig komoly jelölt van már. :) Viszont van..

30 likes, 0 comments1 month ago

Mirha - 4 év körüli szuka / Szekszárd

Mirha – 4 év körüli szuka / Szekszárd A hétvégén csörgött a telefonunk egy Szekszárd környéki mopsszal kapcsolatban akit egy állatszerető..

104 likes, 24 comments2 months ago

Maci is gazdis :) Ha már van 2 jó hírünk akkor nem tartjuk meg magunknak, legyen ez egy szép vasárnap! :) Ahogy írtuk Muci posztjánál..

137 likes, 1 comments2 months ago

Muci gazdisodott :) Mucikánk, a kis csivis beütésű cukiságbombánk pénteken megkezdte próbaidejét új családjában :) A legfurcsább,..

80 likes, 3 comments2 months ago

Leóna -> Kleoka bejelentkezett nálunk :) Ki ne emlékezne a kis szende, hüvelyelőeséses, tarkabarka, szívférges kis manónkra, kinek apró..

90 likes, 6 comments2 months ago

Mopsz Fajtamentés / Mopszokért Alapítvány / Hungarian Pug Rescue

“Cukik vagyunk, gazdit keresünk! <3" Saci és Lilla (külön-külön örökbefogadhatók) info@mopszmentes.hu

29 likes, 0 comments2 months ago

"Állat és Ember" Állatvédő Egyesület

9 likes, 0 comments2 months ago

Szívféregmánia

❗❗Szívféreg elleni védelem❗❗ NAGYON hasznos táblázat, a lehető leghitelesebb forrásból! Tele vagyunk szúnyogokkal, nem szabad..

11 likes, 1 comments2 months ago

Kérjük szavazzatok a DM pályázatán jó barátunk, az Állat és Ember Egyesület hiánypótló pályázatára! Karak és a Többiek, Mesés..

11 likes, 0 comments2 months ago

Megnyílt a Városligetben Magyarország legjobban felszerelt kutyás élményparkja

Emlékeztek még Sándor hercegre? Ha nem, akkor itt egy kis visszatekintés, hogy hogyan is indult az ő története: https://www.facebook.com/pg/mopszfajtamentes/photos/?tab=album&album_id=2054462218106388..

72 likes, 1 comments2 months ago

 • 2014, October 27

  Mirkó és a szívféreg, egy kis fejtágítással

  Ellenségünk, a szívféreg! Mirkóról, a szívek elrablójáról a napokban bebizonyosodott, hogy szívféreg található a szervezetében. Azért vagyunk nagyon szomorúak, mert hihetetlen jó helyet sikerült találni neki, egy fiatal páros vette őt magához. Nem fejtem ki a szívférgesség problémát magát egyelőre, ha rákerestek, találni róla rengeteg leírást. A legfontosabb a megelőzés! Emellett lényeg, hogy mindenkinek érdemes..

  Részletek
 • 2014, October 27

  Ideiglenes befogadókat keresünk!

  Akár jövő héttől! Nem csak megosztást kérünk, hanem azt, hogy gondold át! Ha döntöttél, akkor jelentkezz! Várjuk bemutatkozó leveled címmel, telefonos elérhetőséggel, amennyiben: – nem okoz gondot egy idegen kutyus jelenléte a családban – a férjeddel és mindenkivel átrágtad – van energiád arra, ha esetleg az első néhány napban nehezen indul a beilleszkedés és tudod..

  Részletek
 • 2014, October 27

  Létrehoztuk a Mopsz Fajtamentés Támogatói Klubot, csatlakozz Te is!

  A Mopsz Fajtamentés Támogatói Klubjában tesszük közzé elszámolásainkat. Havi min 500 Ft rendszeres utalásával válik valaki teljes jogú tagjává, ahogy olvasható a leírásában. Köszönjük! A hónapban az alábbi orvosi feladatok történtek: Reni: oltás, vizsgálat Lőrinc: oltás, mikrofilária vizsgálat Málna: császározás, kezelések, vizsgálatok, többszöri oltás Joey: ivartalanítás, köhögés vizsgálat, oltás Shifu: ivartalanítás Mirko (Melák): heresérv műtét..

  Részletek
 • 2014, October 27

  KUPAKGYŰJTÉS VÉGE!

  KUPAKGYŰJTÉS VÉGE! A mai napon befejezzük a kupakok gyűjtését, mert sajnos nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, az alacsony átvételi árak miatt. Még október 31.-ig várjuk az eddig összegyűlt kupakokat, de már a továbbiakban NE gyűjtsétek. Kérlek benneteket írjátok meg, hogy hol és mikor tudjuk átvenni ami még nálatok van. Mindenkinek köszönjük szépen aki eddig..

  Részletek
 • 2014, October 27

  Szívférgesség információk!

  Mindenki legyint egyet, vagy tovább görget, bezzeg amikor kiderül, hogy a szívünkhöz közelálló kutyust is érinti… http://www.youtube.com/watch?v=yfzN258Cfcw#t=89 Ahogy a bőrférgesség, a szívférgesség is szúnyogok által terjed!! Szívférgesség szűrésére van lehetőség állatorvosi rendelőkben: a kifejlett D. immitis antigénjének kimutatása gyorsteszt segítségével mintegy 10 perc alatt pár csepp vérből! Ha a teszt negatív – akkor MEGELŐZÉS!!! MEGELŐZÉS..

  Részletek
 • 2014, October 27

  Mózes hírek!

  Itt van az ősz, itt van újra. Mózinak pedig nagyon jól áll Boldogan éli gazdis mindennapjait. Előzmény: “Mózest egy családi ház kertjébe dobták be, ahol egy napig sem tudtak vigyázni rá, így még aznap a ceglédi menhelyre került, innen érkezett hozzánk 2013.12.11.-én. Nincs elképzelésünk sem, hogy hirtelen kinek lett terhére Mózes, hiszen az orvosi vizsgálatok..

  Részletek
 • 2014, October 27

  Málna aktuális

  Ma Málnácskával is ellátogattunk az orvoshoz, megkapta a veszettség oltását. A cicijei lassan húzódnak vissza, úgyhogy vettünk neki Galastop készítményt… Amúgy fejlődik, jó hatással vannak rá a kisgazdik és fordítva. A héten kirándulni is járt, bár nem ő erősödött, hanem idigazdimamija, ugyanis 500 m után lecövekelt, így a kirándulás inaktív résztvevőjeként az időt egy hátizsákból..

  Részletek
 • 2014, October 27

  Mirkó megkezdte próbaidejét!

  Mirkó kedden megkezdte próbaidejét a leendő gazdiknál, már képeket is kaptunk a mindennapokból, fogadjátok szeretettel A szombati örökbefogadói napon volt az első találkozás, és rögtön látszott a kölcsönös vonzalom. Az első éjszaka jól telt, nem volt semmi probléma. Reméljük megtalálta az álomgazdit! Megérdemelné, mert egy tündéri okos kutya. Szurkoljunk neki! Legújabb híreink alapján nagyon jól..

  Részletek
 • 2014, October 27

  IV. Örökbefogadó Nap és Kutyás Családi Nap (Örökbefogadóink Találkozója)

  Ezen a szép napos őszi szombaton kerül megrendezésre a IV. Örökbefogadó Nap és Kutyás Családi Nap, amire a Mopsz fajtamentés is meghívást kapott. A szervezők ismét kitettek magukért, a sok változatos programok közül mindenki megtalálhatta a neki valót. Mint pl.: Engedelmességi bemutató, Őrző-védő bemutató, Sport eszköz bemutató, Kutyaszépségverseny, stb. Legnagyobb örömünkre Larácska mentvényünk, a szépségversenyen..

  Részletek
 • 2014, September 29

  Newman várja a gazdijelölteket

  09.07. Newman túlesett az ivartalanításon, az előző találkozón ő volt a legnagyobb hősszerelmes. Varratszedés megtörtént, várja a szuper gazdijelölteket, mert korábbi gazdi nem jelentkezett érte. A gyermek szexepilje, hogy mindkét hátsó lábán hiányoznak az ujjai. Mindenképp kutya mellé ajánljuk, mert mindig keresi Zsoltikát, akivel együtt is alszanak. Szeme pigmentálódott, aminek megoldásaként a későbbiekben szemhéjkorrekció javasolt,..

  Részletek
 • 2014, September 29

  Mirkó hírek

  Ma volt Mirkó kontrollja és Joey varratszedése. Joey kapott antibiotikumot és pénteken vissza kell menni vele, mert köhög. Azért ma begyűjti a gyógyító napsugarakat is az idigazdival. Gazdikeresőink albumát itt találhatjátok, a próbaidősöknek pedig hatalmas drukkokat kérünk: Facebook Szombaton is vittük Mirkót kontrollra, vele Málnát is varratszedésre, aki kapott oltást is, féregtelenítőt. Shifu is jött,..

  Részletek
 • 2014, September 26

  Nem játék!!!!

  Sokan osztottátok és szomorkodtok rajta, de a lényeg: Fel kell nyitnunk a szemeket és elmagyarázni a kiskutyára vágyóknak azokat a dolgokat, amiket mi már tudunk, látunk, tapasztalunk. Nem csak nekünk, hanem Nektek is. Egy korábbi posztunkból idézve: “Meg kéne érteni, hogy a mopszok nem azért drágák, mert egy aranybányát jelentenek a tenyésztőknek, hanem azért, mert..

  Részletek
 • 2014, September 26

  Túl vagyunk Mirkó műtétjén

  Túl vagyunk Mirkóval a műtéten, a heresérv rendbetétele az ivartalanítással együtt megtörtént. A fogacskáival is volt feladat bőven, jó hír, hogy maradt belőlük. Holnap ismét kelünk, kontrollra megyünk vele, mellette Málnánkat is visszük varratszedésre. És még Shifu és Po is jönnek

  Részletek
 • 2014, September 25

  Mirkó

  Szép tiszta és illatos lett Adonisz testem, valami heresérvet találtak nálam is, szerencsére nem értek dokiul, de elég rosszul hangzik. Tudni se akarom, hogy mi lesz ebből… Valami holnapi műtétről beszélnek. Mirkó

  Részletek
 • 2014, September 25

  Bemutatjuk Mirkót

  Helló! Itt Mirkó Mirkót az érdi Sirius Alapítvány adta át, mivel a szeme elég csúnya, pigmentálódott és a fogaival is lenne egy hangyányi teendő a Julia Robers mosolyig. Amúgy jó formában lévő, kb 8 év körülinek tippelt mopszocska, korábban a 6-os út mellett találták. Azóta már formában van, oltást, chipet kapott, ivartalanítás, fogászat, szemvizsgálatok után..

  Részletek
 • 2014, September 24

  Málna hírek

  Málna hírek : Málnácska befogadókhoz került a hétvégén, akiknél nagyon lassan, de oldódni kezdett, először Apuka ölébe settenkedett át Viktor öléből, majd szép lassan mindenkinek elnyerte a szívét. Jól viselkedik, szobatiszta, már a széklete is rendeződni látszik, nem tudni, hogy mennyit kóborolt, mit ehetett, de elég száraz, porhanyós volt napokig a kaki. A császározás után..

  Részletek
 • 2014, September 24

  IV. Örökbefogadó nap és kutyás családi nap

  Fontos a felnövő nemzedék formálása is A rendezvényen kiemelt figyelmet szeretnénk szentelni a leendő kutyatartó generációnak – ezért szuper gyermek sarokkal készülünk, ahol többek között lehetőségük lesz a kicsiknek és nagyobbaknak a felelős állattartásról információkat kapni, beszélgetni A további programokból: – arcfestés – rajzverseny – kézműveskedés… …és még sok-sok egyébbel készülünk! Várjuk szeretettel az egész..

  Részletek
 • 2014, September 22

  Csucsu gazdihoz ment

  Csucsunk szombaton gazdihoz költözött és megkezdte próbaidejét, drukkokat kérünk! A srác még elég izgatott a környezetváltozás hatására, de biztosak vagyunk benne, hogy minden oké lesz. Köszönjük a 15.000 Ft adományt Virágéknak!

  Részletek
 • 2014, September 22

  Málna jobban van

  Na ki ez a vidám mopszocska? Picasa Málna az elvesztett babái ellenére napról-napra jobban van, bár rettenetes dolgok történhettek vele, nagyon félénk… Már biztosak vagyunk benne, hogy a rengeteg környezetváltozás mellett a táplálása sem volt megfelelő, tulajdonképp bármit megenne ő is, nagyon figyelni kell rá. Napokig porhanyós szárazat kakilt, ki tudja miket ehetett, mielőtt megtalálták..

  Részletek
 • 2014, September 18

  Október 11-én gyertek ti is!

  IV. Örökbefogadó nap! Okt.11-én várunk minden kutyaimádót a Népligetnél a Szánhúzók Egyesülete szervezésében. De persze mi is ott leszünk, a Mopsz Fajtamentőkkel. Bárkinek bármi kérdése van a fajtával vagy az örökbefogadással kapcsolatban, az megtalál minket. Mopedes pólóban fogunk szórólapozni, így könnyen felismertek majd minket. Gyertek minél többen!

  Részletek
 • 2014, September 16

  Délegyháza – köszönet

  Sziasztok! Reméljük mindenki élvezte a nyárbúcsúztató összeröffenést, mert mi bizony nagyon jól éreztük magunkat! Az időjárás is a helyzethez képest megkegyelmezett nekünk, hiszen késő délutánig nem esett az eső, igaz utána megállás nélkül zuhogott estig De ez minket nem zavart, hiszen volt egy szabadidő házunk amiben kényelmesen elfértünk, és egy kiváló napernyőnk ami ugyan óriási..

  Részletek
 • 2014, September 16

  Mi van itt emberek?

  A belvárosból kaptunk bejelentést, hogy egy Mopszot pincébe kikötve tartanak,bántalmaznak Vietnámi állampolgárok. Hatósàggal a helyszínre mentünk, ahol nem találtuk a kutyàt ,ezért a tulajdonost kértük hozza el otthonról ellenőrzés céljából. Chipolvasásnál derült ki,hogy a tulajdonosa egy Magyar személy, akit elértünk és kiderült ,hogy 1 éve ellopták a kertesházukból Gino-t. Sajnos megváltozott családi körülményei miatt nem..

  Részletek
 • 2014, September 15

  Negró

  Van mikor még a mi orvosunk is meglepődik. Bőrkaparékot és vért vettek, kapott antibiotikumot, milbemaxot, holnap lesznek első eredmények, nem mehet másik kutya mellé. Már egy-két kósza farokcsóvát és mopszos rosszalkodást is mutatott. https://picasaweb.google.com/105124959978836675259/NegroAki10HonapUtanKerultElo# Az eltünt Negró már biztonságban, köszönet Pap Dóri! Lesz hová fejlődnie szegénynek Negrónak megvan az eredeti gazdija, állapota miatt került hozzánk..

  Részletek
 • 2014, September 11

  Katka

  Újratervezés. Mára tisztázódott a kutyus helyzete. Ő Katka és gazdis. Ja, hogy akkor most mivan? Jelenlegi gazdija a napokban találta az utcán, befogadta egy másik mopsz mellé, de ő ennek örömére kapásból el is kóborolt. Tekintve, hogy mi hamarabb találtunk rá, “anyuésapu” hiába kereste az utcákon. Orvosi kezelés alatt áll – az újdonsült gazdi által..

  Részletek
 • 2014, September 11

  Összefogás egy szép mopszmentő irodáért

  09.22. Nagyon köszönjük Gere Mónikának és segítőjének a 100!!! kg csemperagasztót és 25 kg fugát! Kiss Barbi családjának köszönjük a járólapot, festéket, Fegyveres Andinak is a mindenfélét. Mi is hozzátettünk, valamennyi festékre még szükség volt. Sajnos nem tudtuk a további 1-2 járólap felajánlást igénybe venni a méretkülönbség miatt, de megvásároltuk a hiányzó mennyiséget (20 m3)..

  Részletek
 • 2014, September 6

  Helló! Itt Joey

  Okos vagyok, szeretetbomba, kissé teltkarcsú, ivartalanítás után keresni fogom az arcomhoz leginkább illő kanapét

  Részletek
Tovább