Hírek

Mopsz Fajtamentés / Mopszokért Alapítvány / Hungarian Pug Rescue

24 like, 1 hozzászólások1 napja

Fényképek Mopsz Fajtamentés / Mopszokért Alapítvány / Hungarian Pug Rescue bejegyzéséből

Fannika olyan sokáig nem siratta eddigi életét, már dobbantva ugrik a kanapéra és a vacsoráját is kultúráltan fogyasztja tüzelése..

63 like, 1 hozzászólások2 napja

Mopsz Fajtamentés / Mopszokért Alapítvány / Hungarian Pug Rescue

Szofi ismét gazdikereső – kérjük aki jelentkezik mindenképp olvassa el az egész posztot!!! Szóval Szofikánk az első és amúgy tökéletes..

39 like, 3 hozzászólások3 napja

Fanni hírek Fannink betüzelt, így jó pár hétig élvezi majd Sanyiék társaságát, de amint a képen látni egyre jobb a helyzet.. :)..

39 like, 2 hozzászólások4 napja

Mopsz Fajtamentés / Mopszokért Alapítvány / Hungarian Pug Rescue

2 éve…

33 like, 3 hozzászólások6 napja

borítóképe

Újra aktuális Jandink TV-s szereplése kapcsán <3 aki a Putrinka részünk. https://tv2.hu/fem3/musoraink/fem3cafe/37618_ezert-ne-ajandekozz-allatot-karacsonykor.html..

116 like, 0 hozzászólások6 napja

2 éve

28 like, 0 hozzászólások1 hete

Mopsz Fajtamentés / Mopszokért Alapítvány / Hungarian Pug Rescue

Fanni hírek Megjött a vér és kakilabor, atom férgességtől teljesen felborultak a vérértékek is, plusz a gyulladásos és hormonális..

15 like, 1 hozzászólások1 hete

D2 – Manyika hírek A hármas csapatunkból Manyika (született D2 ügynök :) ) szorult azonnali orvosi beavatkozásra. Ahogy írtuk korábban..

25 like, 1 hozzászólások1 hete

Jelenleg gondozásunk alatt álló rehabilitálódó mentvények

Fanni – ~2 éves További információk, előzmények, és fotók itt: https://www.facebook.com/pg/mopszfajtamentes/photos/?tab=album&album_id=2281062755446332

32 like, 0 hozzászólások1 hete

Fanni - ~2 éves

Sóhaj…. Egy kis beavató színházzal kezdjük szokásunktól eltérően, konkrétumok és részletek nélkül persze mert azok teljesen érdektelenek…

31 like, 6 hozzászólások1 hete

3 fő mopszocskával bővültünk.. Az előző, ideiglenes befogadót kereső posztunkban olvashattátok, hogy ismét többen lettünk ami a..

42 like, 2 hozzászólások1 hete

❗️❗️❗️ Ideiglenes befogadókat keresünk Az utóbbi időben sajnos nagyon kevés ideiglenes befogadó jelentkezik nálunk, viszont..

16 like, 9 hozzászólások1 hete

FEM3 CAFÉ / Így támogathatod az utolsó pillanataiban is kedvencedet / fem3.hu

Nem egy könnyű téma, de fontos beszélni róla. Ha meghoztuk a nehéz döntést, legyünk ott az utolsó pillanatig. Mert igenis számít..

55 like, 1 hozzászólások3 hete

FEM3 CAFÉ / Így támogathatod az utolsó pillanataiban is kedvencedet / fem3.hu

Dóri és Sanyi a Fem3 Caféban járt, és fontos témát feszegettek: méltósággal elengedni.. Érdemes megnézni, nagyon jól közelítették..

25 like, 0 hozzászólások3 hete

Elfogtunk egy levelet.. “Drága mopszimádók! Namostaztán kezdek morcos lenni! Hónapok óta nem veszitek észre, hogy a világ legszerencsésebb..

143 like, 13 hozzászólások3 hete

Mopsz Fajtamentés / Mopszokért Alapítvány / Hungarian Pug Rescue

Suzy még mindig gazdikereső, de még senki nem tette meg az első lépést, ami egy bemutatkozó levél az info@mopszmentes.hu címre továbbra..

28 like, 4 hozzászólások4 hete

Emlékeztek Muffinra? :) Az édes papóka az altatás elől lett elhozva. Na nem azért mert beteg lett volna, hanem mert egy “gondos gazdi”..

136 like, 12 hozzászólások1 hónapja

Johanna hírek Különféle panaszok miatt Johannával is voltunk a napokban UH vizsgálaton Dr Péterfia Dalma doktornőnél <3 Megállapításra..

48 like, 1 hozzászólások1 hónapja

Evvie hírek Evvievel eljutottunk végre az UH vizsgálatra is a héten még az ivartalanítás előtt, a fura, sérvszerű kinövés a fenekén..

97 like, 10 hozzászólások1 hónapja

Idővonalra feltöltött fényképek

#szerelem #suzy #gazdikereső #info@mopszmentes.hu #tündércsaj #goldenpug #aranymopsz #aranyszívű #vigyélhaza #emailbenvárjaaszerelmesleveleket..

78 like, 5 hozzászólások1 hónapja

Halottak napja Minden év egyik legnehezebb napja ez, még úgy is, hogy nálunk aztán tényleg nagyon kevés kutya van akin nem tudunk valahogy..

33 like, 6 hozzászólások1 hónapja

Mopsz Fajtamentés / Mopszokért Alapítvány / Hungarian Pug Rescue

Még mindig nincs gazdijelölt :( Jelentkezés szokás szerint az info@mopszmentes.hu címen, bemutatkozó levél formájában!

12 like, 4 hozzászólások1 hónapja

Több bejelentést is kaptunk, hogy Lili alábbi videójában fellelhető kódrendszer szerint az üzenet egy részét sikerült megfejteni,..

7 like, 0 hozzászólások1 hónapja

Nem osztódik meg normálisan, de megérdemli, hogy újra feltöltsük. Lalikaaa <3 Sajnos már jóval gyengébb, de belül… Szuperhőseink..

41 like, 4 hozzászólások1 hónapja

 • 2014, October 27

  Mirkó és a szívféreg, egy kis fejtágítással

  Ellenségünk, a szívféreg! Mirkóról, a szívek elrablójáról a napokban bebizonyosodott, hogy szívféreg található a szervezetében. Azért vagyunk nagyon szomorúak, mert hihetetlen jó helyet sikerült találni neki, egy fiatal páros vette őt magához. Nem fejtem ki a szívférgesség problémát magát egyelőre, ha rákerestek, találni róla rengeteg leírást. A legfontosabb a megelőzés! Emellett lényeg, hogy mindenkinek érdemes..

  Részletek
 • 2014, October 27

  Ideiglenes befogadókat keresünk!

  Akár jövő héttől! Nem csak megosztást kérünk, hanem azt, hogy gondold át! Ha döntöttél, akkor jelentkezz! Várjuk bemutatkozó leveled címmel, telefonos elérhetőséggel, amennyiben: – nem okoz gondot egy idegen kutyus jelenléte a családban – a férjeddel és mindenkivel átrágtad – van energiád arra, ha esetleg az első néhány napban nehezen indul a beilleszkedés és tudod..

  Részletek
 • 2014, October 27

  Létrehoztuk a Mopsz Fajtamentés Támogatói Klubot, csatlakozz Te is!

  A Mopsz Fajtamentés Támogatói Klubjában tesszük közzé elszámolásainkat. Havi min 500 Ft rendszeres utalásával válik valaki teljes jogú tagjává, ahogy olvasható a leírásában. Köszönjük! A hónapban az alábbi orvosi feladatok történtek: Reni: oltás, vizsgálat Lőrinc: oltás, mikrofilária vizsgálat Málna: császározás, kezelések, vizsgálatok, többszöri oltás Joey: ivartalanítás, köhögés vizsgálat, oltás Shifu: ivartalanítás Mirko (Melák): heresérv műtét..

  Részletek
 • 2014, October 27

  KUPAKGYŰJTÉS VÉGE!

  KUPAKGYŰJTÉS VÉGE! A mai napon befejezzük a kupakok gyűjtését, mert sajnos nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, az alacsony átvételi árak miatt. Még október 31.-ig várjuk az eddig összegyűlt kupakokat, de már a továbbiakban NE gyűjtsétek. Kérlek benneteket írjátok meg, hogy hol és mikor tudjuk átvenni ami még nálatok van. Mindenkinek köszönjük szépen aki eddig..

  Részletek
 • 2014, October 27

  Szívférgesség információk!

  Mindenki legyint egyet, vagy tovább görget, bezzeg amikor kiderül, hogy a szívünkhöz közelálló kutyust is érinti… http://www.youtube.com/watch?v=yfzN258Cfcw#t=89 Ahogy a bőrférgesség, a szívférgesség is szúnyogok által terjed!! Szívférgesség szűrésére van lehetőség állatorvosi rendelőkben: a kifejlett D. immitis antigénjének kimutatása gyorsteszt segítségével mintegy 10 perc alatt pár csepp vérből! Ha a teszt negatív – akkor MEGELŐZÉS!!! MEGELŐZÉS..

  Részletek
 • 2014, October 27

  Mózes hírek!

  Itt van az ősz, itt van újra. Mózinak pedig nagyon jól áll Boldogan éli gazdis mindennapjait. Előzmény: “Mózest egy családi ház kertjébe dobták be, ahol egy napig sem tudtak vigyázni rá, így még aznap a ceglédi menhelyre került, innen érkezett hozzánk 2013.12.11.-én. Nincs elképzelésünk sem, hogy hirtelen kinek lett terhére Mózes, hiszen az orvosi vizsgálatok..

  Részletek
 • 2014, October 27

  Málna aktuális

  Ma Málnácskával is ellátogattunk az orvoshoz, megkapta a veszettség oltását. A cicijei lassan húzódnak vissza, úgyhogy vettünk neki Galastop készítményt… Amúgy fejlődik, jó hatással vannak rá a kisgazdik és fordítva. A héten kirándulni is járt, bár nem ő erősödött, hanem idigazdimamija, ugyanis 500 m után lecövekelt, így a kirándulás inaktív résztvevőjeként az időt egy hátizsákból..

  Részletek
 • 2014, October 27

  Mirkó megkezdte próbaidejét!

  Mirkó kedden megkezdte próbaidejét a leendő gazdiknál, már képeket is kaptunk a mindennapokból, fogadjátok szeretettel A szombati örökbefogadói napon volt az első találkozás, és rögtön látszott a kölcsönös vonzalom. Az első éjszaka jól telt, nem volt semmi probléma. Reméljük megtalálta az álomgazdit! Megérdemelné, mert egy tündéri okos kutya. Szurkoljunk neki! Legújabb híreink alapján nagyon jól..

  Részletek
 • 2014, October 27

  IV. Örökbefogadó Nap és Kutyás Családi Nap (Örökbefogadóink Találkozója)

  Ezen a szép napos őszi szombaton kerül megrendezésre a IV. Örökbefogadó Nap és Kutyás Családi Nap, amire a Mopsz fajtamentés is meghívást kapott. A szervezők ismét kitettek magukért, a sok változatos programok közül mindenki megtalálhatta a neki valót. Mint pl.: Engedelmességi bemutató, Őrző-védő bemutató, Sport eszköz bemutató, Kutyaszépségverseny, stb. Legnagyobb örömünkre Larácska mentvényünk, a szépségversenyen..

  Részletek
 • 2014, September 29

  Newman várja a gazdijelölteket

  09.07. Newman túlesett az ivartalanításon, az előző találkozón ő volt a legnagyobb hősszerelmes. Varratszedés megtörtént, várja a szuper gazdijelölteket, mert korábbi gazdi nem jelentkezett érte. A gyermek szexepilje, hogy mindkét hátsó lábán hiányoznak az ujjai. Mindenképp kutya mellé ajánljuk, mert mindig keresi Zsoltikát, akivel együtt is alszanak. Szeme pigmentálódott, aminek megoldásaként a későbbiekben szemhéjkorrekció javasolt,..

  Részletek
 • 2014, September 29

  Mirkó hírek

  Ma volt Mirkó kontrollja és Joey varratszedése. Joey kapott antibiotikumot és pénteken vissza kell menni vele, mert köhög. Azért ma begyűjti a gyógyító napsugarakat is az idigazdival. Gazdikeresőink albumát itt találhatjátok, a próbaidősöknek pedig hatalmas drukkokat kérünk: Facebook Szombaton is vittük Mirkót kontrollra, vele Málnát is varratszedésre, aki kapott oltást is, féregtelenítőt. Shifu is jött,..

  Részletek
 • 2014, September 26

  Nem játék!!!!

  Sokan osztottátok és szomorkodtok rajta, de a lényeg: Fel kell nyitnunk a szemeket és elmagyarázni a kiskutyára vágyóknak azokat a dolgokat, amiket mi már tudunk, látunk, tapasztalunk. Nem csak nekünk, hanem Nektek is. Egy korábbi posztunkból idézve: “Meg kéne érteni, hogy a mopszok nem azért drágák, mert egy aranybányát jelentenek a tenyésztőknek, hanem azért, mert..

  Részletek
 • 2014, September 26

  Túl vagyunk Mirkó műtétjén

  Túl vagyunk Mirkóval a műtéten, a heresérv rendbetétele az ivartalanítással együtt megtörtént. A fogacskáival is volt feladat bőven, jó hír, hogy maradt belőlük. Holnap ismét kelünk, kontrollra megyünk vele, mellette Málnánkat is visszük varratszedésre. És még Shifu és Po is jönnek

  Részletek
 • 2014, September 25

  Mirkó

  Szép tiszta és illatos lett Adonisz testem, valami heresérvet találtak nálam is, szerencsére nem értek dokiul, de elég rosszul hangzik. Tudni se akarom, hogy mi lesz ebből… Valami holnapi műtétről beszélnek. Mirkó

  Részletek
 • 2014, September 25

  Bemutatjuk Mirkót

  Helló! Itt Mirkó Mirkót az érdi Sirius Alapítvány adta át, mivel a szeme elég csúnya, pigmentálódott és a fogaival is lenne egy hangyányi teendő a Julia Robers mosolyig. Amúgy jó formában lévő, kb 8 év körülinek tippelt mopszocska, korábban a 6-os út mellett találták. Azóta már formában van, oltást, chipet kapott, ivartalanítás, fogászat, szemvizsgálatok után..

  Részletek
 • 2014, September 24

  Málna hírek

  Málna hírek : Málnácska befogadókhoz került a hétvégén, akiknél nagyon lassan, de oldódni kezdett, először Apuka ölébe settenkedett át Viktor öléből, majd szép lassan mindenkinek elnyerte a szívét. Jól viselkedik, szobatiszta, már a széklete is rendeződni látszik, nem tudni, hogy mennyit kóborolt, mit ehetett, de elég száraz, porhanyós volt napokig a kaki. A császározás után..

  Részletek
 • 2014, September 24

  IV. Örökbefogadó nap és kutyás családi nap

  Fontos a felnövő nemzedék formálása is A rendezvényen kiemelt figyelmet szeretnénk szentelni a leendő kutyatartó generációnak – ezért szuper gyermek sarokkal készülünk, ahol többek között lehetőségük lesz a kicsiknek és nagyobbaknak a felelős állattartásról információkat kapni, beszélgetni A további programokból: – arcfestés – rajzverseny – kézműveskedés… …és még sok-sok egyébbel készülünk! Várjuk szeretettel az egész..

  Részletek
 • 2014, September 22

  Csucsu gazdihoz ment

  Csucsunk szombaton gazdihoz költözött és megkezdte próbaidejét, drukkokat kérünk! A srác még elég izgatott a környezetváltozás hatására, de biztosak vagyunk benne, hogy minden oké lesz. Köszönjük a 15.000 Ft adományt Virágéknak!

  Részletek
 • 2014, September 22

  Málna jobban van

  Na ki ez a vidám mopszocska? Picasa Málna az elvesztett babái ellenére napról-napra jobban van, bár rettenetes dolgok történhettek vele, nagyon félénk… Már biztosak vagyunk benne, hogy a rengeteg környezetváltozás mellett a táplálása sem volt megfelelő, tulajdonképp bármit megenne ő is, nagyon figyelni kell rá. Napokig porhanyós szárazat kakilt, ki tudja miket ehetett, mielőtt megtalálták..

  Részletek
 • 2014, September 18

  Október 11-én gyertek ti is!

  IV. Örökbefogadó nap! Okt.11-én várunk minden kutyaimádót a Népligetnél a Szánhúzók Egyesülete szervezésében. De persze mi is ott leszünk, a Mopsz Fajtamentőkkel. Bárkinek bármi kérdése van a fajtával vagy az örökbefogadással kapcsolatban, az megtalál minket. Mopedes pólóban fogunk szórólapozni, így könnyen felismertek majd minket. Gyertek minél többen!

  Részletek
 • 2014, September 16

  Délegyháza – köszönet

  Sziasztok! Reméljük mindenki élvezte a nyárbúcsúztató összeröffenést, mert mi bizony nagyon jól éreztük magunkat! Az időjárás is a helyzethez képest megkegyelmezett nekünk, hiszen késő délutánig nem esett az eső, igaz utána megállás nélkül zuhogott estig De ez minket nem zavart, hiszen volt egy szabadidő házunk amiben kényelmesen elfértünk, és egy kiváló napernyőnk ami ugyan óriási..

  Részletek
 • 2014, September 16

  Mi van itt emberek?

  A belvárosból kaptunk bejelentést, hogy egy Mopszot pincébe kikötve tartanak,bántalmaznak Vietnámi állampolgárok. Hatósàggal a helyszínre mentünk, ahol nem találtuk a kutyàt ,ezért a tulajdonost kértük hozza el otthonról ellenőrzés céljából. Chipolvasásnál derült ki,hogy a tulajdonosa egy Magyar személy, akit elértünk és kiderült ,hogy 1 éve ellopták a kertesházukból Gino-t. Sajnos megváltozott családi körülményei miatt nem..

  Részletek
 • 2014, September 15

  Negró

  Van mikor még a mi orvosunk is meglepődik. Bőrkaparékot és vért vettek, kapott antibiotikumot, milbemaxot, holnap lesznek első eredmények, nem mehet másik kutya mellé. Már egy-két kósza farokcsóvát és mopszos rosszalkodást is mutatott. https://picasaweb.google.com/105124959978836675259/NegroAki10HonapUtanKerultElo# Az eltünt Negró már biztonságban, köszönet Pap Dóri! Lesz hová fejlődnie szegénynek Negrónak megvan az eredeti gazdija, állapota miatt került hozzánk..

  Részletek
 • 2014, September 11

  Katka

  Újratervezés. Mára tisztázódott a kutyus helyzete. Ő Katka és gazdis. Ja, hogy akkor most mivan? Jelenlegi gazdija a napokban találta az utcán, befogadta egy másik mopsz mellé, de ő ennek örömére kapásból el is kóborolt. Tekintve, hogy mi hamarabb találtunk rá, “anyuésapu” hiába kereste az utcákon. Orvosi kezelés alatt áll – az újdonsült gazdi által..

  Részletek
 • 2014, September 11

  Összefogás egy szép mopszmentő irodáért

  09.22. Nagyon köszönjük Gere Mónikának és segítőjének a 100!!! kg csemperagasztót és 25 kg fugát! Kiss Barbi családjának köszönjük a járólapot, festéket, Fegyveres Andinak is a mindenfélét. Mi is hozzátettünk, valamennyi festékre még szükség volt. Sajnos nem tudtuk a további 1-2 járólap felajánlást igénybe venni a méretkülönbség miatt, de megvásároltuk a hiányzó mennyiséget (20 m3)..

  Részletek
 • 2014, September 6

  Helló! Itt Joey

  Okos vagyok, szeretetbomba, kissé teltkarcsú, ivartalanítás után keresni fogom az arcomhoz leginkább illő kanapét

  Részletek
Tovább