Alapítványunkról

Működésünket 2011-ben a Zöld Zebra Egyesületnek köszönhetően kezdhettük meg, később pedig az Országos Állatvédőrség Alapítvány szárnyai alatt folytattuk a tevékenységünket. Azonban hosszútávú célunk az volt, hogy a Mopsz Fajtamentés a saját lábára álljon. Ennek első lépcsőfoka egy önálló alapítvány létrehozása volt, mely 2015.02.20-án Mopszokért Alapítvány néven látott napvilágot.

Mentvényeink rendszerint idősebb, szaporítótól mentett, magára hagyott, rossz körülmények között tartott, vagy testileg-lelkileg bántalmazott mopszok, akiknek gyógykezelésre, rehabilitációra, szocializációra van szükségük, mielőtt gazdikeresővé válhatnának. Ennek érdekében ideiglenes befogadóknál, családban, -lehetőségeinkhez mérten sajátjainkban- helyezzük el őket. Saját kutyáink is közülük kerültek ki, ők a későbbiek során részt vesznek az újabb mentvényeink szocializálásában.  Legfontosabb számunkra, hogy mentvényeinknek olyan gazdit találjunk, aki hátralévő életükben a miénkhez hasonló szeretettel, gondoskodással bizonyítja, hogy az esetlegesen korábban átélt borzalmakban már soha többé nem lesz részük, és vannak jó emberek is, akikben érdemes bízni. A gazdijelöltekkel való találkozókat jelentkezési sorrendben beszéljük meg, mi az álomotthont szeretnénk nekik megtalálni. „Munkánk” karitatív, család, munka, iskola mellett végezzük, bért, fizetést vagy bármilyen juttatást cserébe nem kapunk, nem veszünk fel.

Kutyáink KIZÁRÓLAG ivartalanítva, oltva, csippelve, és tisztán kerülnek gazdihoz, ivaros kutyát nem adunk örökbe, a szaporítást NEM támogatjuk!!!

Mopsz Fajtamentés

Támogass minket a munkánkban!

Mopszokért Alapítvány

OTP BANK

11711003-20013341

PAYPAL UTALÁS