Örökbe fogadnék

Amennyiben megfogalmazódott bennetek az elhatározás és mérlegeltetek, kérünk benneteket, hogy írjatok nekünk magatokról egy bemutatkozólevelet a hprjelentkezes@gmail.com-ra hogy minél többet megtudhassunk rólatok, és azt a környezetet (család,lakóhely…) is megismerhessük ahová a leendő új családtag kerülni fog, illetve, hogy van-e kutyás tapasztalatotok. Érdemes telefonszámot is küldeni.

A Gazdikeresőink mappában találjátok meg a mopszainkat leírásaikkal.Kérjük nézzetek meg minden képet és olvassátok el a leírásokat, az üzenőfalon közzétett információkat!

Fontos tudnotok, hogy az érdeklődések fogadásánál egy jelentkezési sorrendet is tartunk, emellett minden mentvényünknek (a neki megfelelő) ideális gazdit, családot szeretnénk megtalálni, több tényezőt kell mérlegelnünk.

A kiválasztott jelölt lehetőséget kap találkozásra, hogy személyesen is meggyőződhessünk arról, hogy sikeres lesz a későbbi együtt élés. Ehhez ragaszkodunk, mert nem szeretnénk hogy vissza kerüljenek hozzánk a mentvényeink.
Elsősorban Budapest és környékén mozgunk, de természetesen vidékről is lehet jelentkezni, itt azért megjegyeznénk, hogy saját autókkal, saját pénzünkből oldjuk ezt meg.
Csak felelősségteljes, komoly gazdik jelentkezését várjuk!
A kutya is felelősség, ahogy a gyerekvállalás, gondoskodni kell róla, ha beteg lesz,
meg kell oldani az elhelyezését, ha nyaralni megy az ember, etetni, élősködőktől védeni kell és óvni az egészségét!
És persze szeretni, de ezzel nem lehet probléma :)

“Isten veled – mondta a róka. – Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű: jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan. – Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan – ismételte a kis herceg, hogy jól az emlékezetébe vésse. – Az idő, amit a rózsádra vesztegettél: az teszi olyan fontossá a rózsádat. – Az idő, amit a rózsámra vesztegettem… – ismételte a kis herceg, hogy jól az emlékezetébe vésse. – Az emberek elfelejtették ezt az igazságot – mondta a róka. – Neked azonban nem szabad elfelejtened. Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél.”
Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg

A személyes találkozáskor megbeszéljük a továbbiakat. Amennyiben minden rendben, a szimpátia kölcsönös a kutyus és a leendő gazdi között, aláíródik az Örökbefogadási Szerződés. A szerződést kérésre átküldjük átnézésre, két hét után válik véglegessé, akkor lehet a kutyust saját névre venni, és az állatorvossal saját elérhetőségre regisztráltatni a chipet.További kérdések esetén szívesen állunk rendelkezésre!Mivel a mentvényekkel rengeteg feladat van, orvoshoz járás, találkozások (emellett rendelkezünk munkahellyel) így kérjük a türelmeteket, igyekszünk gyorsan válaszolni.

Már több szervezet is javasolta, hogy határozzunk meg egy összeget, amit a kutyák örökbefogadási szerződésének aláírásakor el kell kérni adományként a leendő gazdiktól. Úgy néz ki, hogy ezt a bevett szokást nekünk is be kell vezetni, egyelőre 10.000 Ft-ban állapodtunk meg. Természetesen egy kutya költsége így is sokkal jelentősebb, hiszen az általános ellátás, chipezés, oltások, ivartalanítás, kutyánként minimum 25.000 Ft, erre rájön, hogy általában leharcolt kutyusok érkeznek hozzánk, akiknek ezen felül is vannak költségeik, a kullancs, bolha elleni védekezésről, féreghajtásról, vérvizsgálatokról (amire minden kutyánál szükség lenne), UH-ról, minőségi tápról egyebekről nem is beszélve.

Köszönjük ha Ti is segítitek kutyusainkat!

Mopszokért Alapítvány

OTP BANK

11711003-20013341

Köszönettel: Mopszmentés
Hungarian Pug Rescue / Mopsz fajtamentés

Támogass minket a munkánkban!

Mopszokért Alapítvány

OTP BANK

11711003-20013341

PAYPAL UTALÁS