Összefogás egy szép mopszmentő irodáért


Összefogás egy szép mopszmentő irodáért

09.22.
Nagyon köszönjük Gere Mónikának és segítőjének a 100!!! kg csemperagasztót és 25 kg fugát! Kiss Barbi családjának köszönjük a járólapot, festéket, Fegyveres Andinak is a mindenfélét.
Mi is hozzátettünk, valamennyi festékre még szükség volt. Sajnos nem tudtuk a további 1-2 járólap felajánlást igénybe venni a méretkülönbség miatt, de megvásároltuk a hiányzó mennyiséget (20 m3)
Vadász Attilának pedig köszi a munkaerőt, Bauer Zitának pedig a háttértámogatást!

09.03.
Kaptunk 2,5 m2-nyi 33 cm-es járólapot, fehér diszperziós festéket, és homok színűt, egy összeszerelhető íróasztalt, glett anyagot, néhány kiló csemperagasztót, mennyezetre szerelhető karnist és kapunk majd függönyt. Köszönjük szépen Barbiéknak a segítséget!
Jövő héten első kör a burkolás, ha összejön a szakember :) Kaptunk még több helyről felajánlást, igyekszünk összegereblyézni. Köszönjük! Szükség van még ehhez nagyjából illő 16 m2-nyi 33 cm-es járólapra, csemperagasztóra.

09.01.
Kedves Mindenki!
Mint tudjátok a Mopsz Fajtamentés április óta hatalmas átalakulásokon esik át. Ennek része az is, hogy immár saját lábakra állva, saját alapítvánnyal, és saját (bérelt) irodával/raktárral veselkedünk neki a ránk váró feladatoknak. Az irodát egy kedves támogatónk ajánlotta fel, így ezért egy darabig biztosan nem kell fizetni, viszont egy kisebb felújításra szorul. Az iroda kb 15-18 négyzetméteres, és kb 3,5m a belmagasság.
Indulásnak tökéletes.
Amire biztosan szükség van (Budapest és környékéről, vagy megoldott budapesti szállítással):
– fehér diszperzit falfesték, legalább annyi, hogy két rétegre elég legyen
– bármilyen padlólap, akár több féléből is
– szürke vagy fehér fuga
– csemperagasztó
– festő cuccok, ecsetek, hengerek
– festő/mázoló szakember/szakmunka
– hidegburkoló szakember/szakmunka
– lámpatest/villanyszerelő szakember

A cél az lenne, hogy egy olyan kis irodát alakítsunk ki, ahol mondjuk két orvosi vizsgálat között felügyelet mellett pár órát eltölthetnek a kutyusok, és az ez idő alatt okozott kár se legyen maradandó… Az egyéb felújításokból megmaradt járólap, ragasztó stb is most szívesen fogadott felajánlás lehet, hiszen ezeket most tökéletesen fel is tudnánk használni, az se baj, ha a végeredmény kissé tarka-barka lesz, így legalább biztos, hogy máshol ilyennel nem találkozunk…
Mivel a burkoláshoz nem értünk, és a festést is csak ímmel-ámmal tudjuk megvalósítani, így arra kérünk mindenkit, hogy ha van az ismerettségében szakember aki esetleg elvállalna a mopszok két szép szeméért egy kis maszekolást kérem jelentkezzen Természetesen az aktív segítségünket mi is felajánljuk az elvégzendő munkákhoz!
Várjuk szíves felajánlásaitokat a hprjelentkezes@gmail.com címre! Köszönjük!